27.11.06

Älä kadota vauvaasi!


Kaikki jotka ovat nähneet ihan uusia ihmisiä, joita vauvoiksi kusutaan, tietävät että ne ovat todella pieniä. Näin on aivan liian helppoa kadottaa oma vauva. Ongelma ei edes katoa vauvan koon kasvaessa, koska tällöin vauvasta tulee huomattavasti mobiloidumpi.

Tässä on siis muutamia vinkkejä uusille vanhemmille, miten estää ikävä vauvan kadottaminen.

Kännykkä-, avain- tai USB-muistitikkuratkaisu:
Vauva laitetaan roikkumaan jonkinlaisen narun päähän ja naru pujotetaan oman kaulan ympäri. Näin vauva pysyy mukavasti mukana koko päivän ajan.

Soitto-ominaisuus:
Kännykkä on yksi helpoiten kadetettavista, mutta myös löydettävistä esineistä, soitto-ominaisuuden vuoksi. Näin olisi viisasta varustaa myös oma vauva tällaisella ominaisuudella. Heti kun vauva on taas kadetettu, voi ottaa matkapuelimen taskusta, soittaa vauvaan ja kuunnella missä pirisee.

Kiiltoteippiratkaisu:
Jos vauva on taas päässyt katoamaan pimeänä syysiltana, niin olisi fiksua päällystää vauva kiiltävällä huomioteipillä. Näin kun heilut taskulampun kanssa pimeillä käytävillä niin vauva kiiltää mukavasti ja on näin huomattavasti helpompi löytää.

Lumivyöryvarusteet:
Kun vauva on jälleen kerran kadonnut itseään korkeampaan nietokseen olisi vanhemmilta loisto idea asentaa vauvaan lumivyörypiippari, joka lähettää jonkinlaisia radioaaltoja ja on siis paikannettavissa oikeanlaisella välineistöllä. Näin ei myöskään tarvitse heti ruveta tökkimään nietosta lumivyörysondilla, jolla saattaa aiheuttaa vauvalle ikävää tökkimisen-tunneta.

Näillä vinkeillä voisi kuvitella jo pääsevänsä pitkälle vauvan kasvatuksessa. Hyvä tapa olisi myös muistella minne vauvansa on jättänyt tai missä sen on viimeksi nähnyt.

Kiitos ajastanne.

1 Comments:

Blogger Tea said...

Sitten voi tietenkin sijoittaa vauvaan vaikka kuivaherneitä ja leikata kulmaan reiän, jolloin hernevanaa pitkin voi jäljittää vauvan kulkureitin. Vauvojen mobilisoitumiskehityksen yhä kiihtyessä on todellakin oleellista pohtia tällaisia kysymyksiä. Mahtavia ideoita, V-V.

1:25 ip.  

Lähetä kommentti

<< Home